Quapi kindervriend

Een aantal van onze vrienden zijn inmiddels getrouwd en hebben ook ondertussen kinderen gekregen. Het komt vaak voor dat wanneer de vrienden trouwen de bijeenkomsten minder worden of helemaal niet meer voorkomen, met ons is dit gelukkig niet het geval geweest en gaan we nog steeds vaak en goed met elkaar om. Dit betekent dat we ook vaak bij kinderfeestjes en gelegenheden aanwezig moeten zijn.  Wanneer het zich voordoet dat er een kind jarig is dan geven we meestal kinderkleding omdat ze vaak al veel speelgoed krijgen van de ouders of grootouders.

Omdat we bijna allemaal dezelfde smaak hebben is het dus geen groot probleem om kinderkleding uit te zoeken voor de peuters en dat doen we dan het liefst bij Quapi. De guitige outfits vallen altijd en bij iedereen goed in smaak en zijn bovendien van goede kwaliteit. Bij Quapi kun je van alles vinden voor newborn, mini´s tot wat grotere kinderen met daarnaast de leukste bijpassende accessoires om er een leuk geheel van te maken. Dit is dus tevens een manier om je vriendschap gezond te houden. Onze vrienden die kinderen hebben betrekken ons bij hun gelegenheden en gaan ook gewoon met ons mee op reis of op stap terwijl de kleine peuters een paar daagjes bij oma of opa doorbrengen. Een goede manier dus om met je vrienden in contact te blijven en je vriendschap niet te beschadigen. Op amazingkids.nl vind je alle beschikbare maten van Quapi.

Een paar van ons zijn nu ook peetoom of peettante geworden en waar we overigens leuke herinneringen en ervaringen aan over houden. Het is dus belangrijk om de kinderen van je vrienden te accepteren en een goede vriendschap te behouden. Jouw kinderen worden misschien met de tijd de vrienden van hun kinderen en kan er later met plezier op terug gekeken worden.